Ohlédnutí za sezonou 2023
Několik domácích pohárových závodů, mistrovství České republiky, mistrovství Německa, mistrovství Evropy, 5 intenzivních tréninkových kempů a nespočet medailí!

Máme tu nový rok a s ním i nové výzvy, které čekají na náš tým. Pojďme se ale nyní podívat, jaký byl rok uplynulý. Pro celý náš tým představoval obrovský krok kupředu! Lukáš s Petrem si odbyli svoji premiérovou sezonu v královské kategorii UNLIMITED a Honza debutoval v kategorii ADVANCED! Pro každého z nás to bylo tedy období získávání nových zkušeností, učení se nových prvků a také posouvání našich vlastních fyzických limitů. Během roku jsme poměřili síly s domácími soupeři na několika pohárových závodech a na mistrovství České republiky. Zúčastnili jsme se také mistrovství Německa a vrcholem celé sezony bylo mistrovství Evropy, kde se Lukáš podílel na historickém úspěchu pro české akrobatické letectví, když vybojoval spolu s Martinem Šonkou týmové stříbro! Psali jsme zde.

Kromě závodů jste nás mohli vidět v akci také při vystoupení v rámci leteckých dnů a několika airshow.

A jak vypadal rok 2023 pohledem našich kamer? Pohodlně se usaďte a vychutnejte si adrenalinovou nálož! Všimněte si neustále naprosto soustředěného výrazu protagonistů, ať při působení maximálních kladných, tak i záporných násobků, a precizní práce s kormidly. Video najdete na našem Youtube kanále.

A jaká bude sezona 2024? My věříme, že minimálně stejně úspěšná jako ta loňská! Děkujeme všem fanouškům a sponzorům za přízeň a doufáme, že se brzy uvidíme na některých závodech nebo leteckém dnu! Těšíme se na vás!

Upršené Legendy nebes

Počasí bohužel nepřálo letošnímu prvnímu ročníku letecké show Legendy nebes. I tak jsme se ovšem velmi rádi zúčastnili.

Seminář pro všeobecné letectví 2024

Už jste viděli záznam letošního semináře pro všeobecné letectví? Ačkoliv to možná venku na první pohled nevypadá, stále je zima.

Najdete nás na LKHK

Jana Černého 541 503 41 Hradec Králové